Welkom bij Amstel Medical

SERVICE EN ONDERHOUD

Is uw apparatuur correct afgesteld en geeft het betrouwbare waarden voor een goede diagnose?
Wij bieden u de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudsabonnement. Dit abonnement voorziet in een jaarlijkse controle van apparatuur en instrumentarium bij u in de praktijk conform de NHG richtlijnen. Achteraf krijgt u samen met de factuur een rapport met informatie over de gecontroleerde apparaten.

 Onderstaande apparatuur kan door  ons worden gecontroleerd: 

- Bloeddrukmeters - Weegschalen  - Microscopen
- Hetelucht sterilisatoren - Autoclaven  (N-klasse)1 - Dopplers
- ECG-apparatuur  - HemoCue 201+ glucosemeters - Unsters
- Saturatiemeters - Overige glucosemeters - Spirometers
- Thermometers - Hemocue 201+ Hb meter - Instrumentarium
- Zuurstofapparatuur - Overige Hb meters - Audiometers


S-klasse autoclaven vallen buiten dit abonnement, hiervoor gelden aparte abonnementen. Zie de bijlage voor alle informatie met betrekking tot prijzen.

Het kalibreren van audiometers valt niet binnen het abonnement, dit moet door de fabrikant gebeuren. De audiometer zal hiervoor worden opgestuurd (prijs op aanvraag).

 

Bij de grotere bedrijven zijn de prijzen vaak gebasseerd op al het personeel van de praktijk. Bij Amstel Medical betaald u alleen voor het aantal werkzame huisartsen omgeerekend in FTE's (fulltime-equivalent). HAIO's en praktijkondersteuners worden dus niet meegerekend.

 

Rekenvoorbeeld:

Een huisartspraktijk met 1 full time huisarts en 2 praktijkondersteuners betaalt het tarief voor een praktijk met 1 FTE.

 

Rekenvoorbeeld:

Een praktijk met 1 huisarts die 2 dagen werkt en 1 huisarts die 3 dagen werkt, 1 praktijkondersteuner en 1 HAIO betaalt het tarief voor een praktijk met 1 FTE.

 

De tarieven voor het onderhoud aan autoclaven zijn per autoclaaf.
Zie onderstaand PDF document voor de bijbehorende tarieven.

Voor vragen of om een abbonement af te sluiten kunt u contact met ons opnemen via email, info@amstelmedical.nl of per telefoon, 020-6470379.

Bekijk pdf

praktijk onderhoud huisarts, onderhoud bloeddrukmeter, service otoscoop, jaarlijks onderhoud, praktijk onderhoud, reparatie autoclaaf, onderhoud sterilisator, onderhoud apparaten, huisarts reparatie, onderhoudsbedrijf voor huisartsen, onderhoud medische apparatuur huisarts, stethoscoop onderhoud, bloeddrukmeter reparatie, praktijk check up, onderhoudsabonnement medische apparatuur, jaarlijkse praktijkcheck huisarts,